Assis.to - Het mobiele aanrijdingsformulier

Assis.to

Assis.to - Het mobiele aanrijdingsformulier

Als je ergens in Europa betrokken raakt in een ongeval, helpt Assis.to u uw aanrijdingsformulier op te maken en een claim op te stellen :

  • voor elk ongeval waarbij één of twee voertuigen betrokken zijn
  • met behulp van één of twee smartphones

Het principe is hetzelfde als dat van het Europees Aanrijdingsformulier, maar dan eenvoudiger en sneller. Assis.to biedt meer context en hulpmiddelen, zoals GPS-locatie, foto's en meer. Nadat u het formulier ingevuld heeft, ontvangt u een bevestiging via tekstbericht/sms en een e-mail met de PDF-versie van het Europees Aanrijdingsformulier.

Assis.to is nu al beschikbaar in 34 Europese landen en in 13 talen.

Uw verzekeringsinformatie importeren en delen was nog nooit zo eenvoudig, zowel tussen familieleden of vrienden die met uw voertuig rijden als met een herstellingsdienst. Verschillende verzekeringsmaatschappijen in heel Europa ondersteunen Assisto al met behulp van compatibele QR-codes die u op de verzekeringskaart terugvindt. Aarzel niet om uw verzekeringsmakelaar te contacteren voor uw persoonlijke QR-code.

Assis.to helpt u ook een afspraak/afspraken te maken voor herstellingen, diensten en onderhoud. We hebben recent een samenwerking opgestart met glashersteldienst Carglass® België en Luxemburg. Binnenkort volgen er zelfs nog meer.