Fintro kredieten - een uitgebreid en passend aanbod leningen op maat van jouw wensen

Fintro kredieten - een uitgebreid en passend aanbod leningen op maat van jouw wensen

Een lening afsluiten doe je niet iedere dag.

En toch worden we er allemaal, vroeg of later, mee worden geconfronteerd en moeten velen helaas vaststellen dat hun kennis inzake leningen ontoereikend is.

Het is dan ook van het grootste belang dat je deskundig, correct en volledig geadviseerd wordt.

Bij Fintro* ben je aan het juiste adres en kunnen we je hierbij op een volwaardige en professionele manier bijstaan en adviseren.

Ben je op zoek naar een lening op maat van jouw behoeften? Welk bedrag, doel, looptijd of terugbetalingswijze je ook verkiest, bij Fintro* vind je gegarandeerd de juiste oplossing.

Wat je ook wil financieren, van :

  • Woonlening
  • Voorafbetalingen
  • Lening op afbetaling (LOA)
  • Beroepslening (KOA)
  • Landbouwlening

Bij Fintro* werken we je oplossing op maat uit.

We gaan dan ook resoluut voor de persoonlijke aanpak en het persoonlijk contact en bij ons kan u steeds rechtstreeks terecht op kantoor bij onze medewerkers met al je vragen en bemerkingen.

Een krediet sluit je immers niet zomaar af online af via een chat of onlinegesprek met een beheerder in een kredietcentrum. Bij een krediet komt veel meer kijken dan een voordelige rentevoet of een onpersoonlijke online toepassing. Een deskundig en professioneel advies is essentieel en maakt het verschil !

Zo kan de impact van een woon- of professioneel krediet op je fiscaliteit enorm zijn, kan het soepel hanteren van waarborgen je verschillende duizenden euro's opbrengen, kan de uitwerking van je krediet in verschillende looptijden met verschillende rentevoeten je veel geld besparen.

Bovendien ontwikkelden wij voor onze kredietklanten een verzekeringspakket op maat van hun project. Dankzij onze deskundigheid en onafhankelijkheid als verzekeringsmakelaar kunnen we iedereen eveneens professioneel bijstaan in hun zoektocht naar kwalitatieve oplossingen voor hun verzekeringen; schuldsaldoverzekering, brandverzekering en overige verzekeringen gegroepeerd in een pakket met tal van voordelen (terugbetaling vrijstelling, maandelijkse premiebetaling zonder meerkost, kortingen …)

Voor ieder project hebben wij een concurrentiële totaaloplossing op maat.

Kom langs op kantoor, maak zeker een afspraak op Tel. 056/50.96.03 of online, of contacteer ons via ons contactformulier zodat we samen met u de beste oplossing op maat kunnen uitwerken. Een krediet is immers veel meer dan een rentevoet en vereist de nodige aandacht en informatie die we u op kantoor graag verstrekken. Een bezoek of een gesprek levert u gegarandeerd tal van voordelen en kennis op.

Tot binnenkort.

Opgepast ! Geld lenen kost ook geld !

* Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel ( RPR Brussel – BTW BE 04039.702)