Wij willen jou!

Word jij onze nieuwe medewerker ?

Word jij onze nieuwe medewerker ?

Remaut Verzekeringen is als onafhankelijk verzekeringsmakelaar de beheerder bij uitstek van uw verzekeringsdossier. We consulteren dagelijks voor diverse risico's de globale verzekeringsmarkt om zo tot de geschikte verzekeringsoplossing te komen die aan uw werkelijke behoeften voldoet. Hierbij streven we steeds naar een correcte prijs/kwaliteit verhouding.

Klant- en oplossingsgericht handelen aan een correcte prijs/kwaliteitsverhouding met een maximale service en bijstand staan centraal in onze aanpak.

VACATURES

Verzekeringen

Om onze activitieit als verzekeringsmakelaar verder en grondig uit te bouwen zijn we permanent op zoek naar kwalitatieve medewerkers die zich in onze filosofie ten dienste van de klant kunnen vinden.

Vandaag zijn wij actief op zoek naar een gemotiveerd " polyvalent schadebeheerder particuliere en- bedrijfsverzekeringen ".

De vacature vindt u onderaan deze pagina.

Bank

Naast deze diensten als verzekeringsmakelaar, staan we ook als Fintro* bankagent garant voor kwalitatieve klantgerichte adviezen in dagelijks bankieren, woonkredieten, investeringskredieten en spaar- en beleggingsadvies op maat, van personal banking tot private banking, steeds aan uiterst competitieve voorwaarden.

Zo zijn wij vandaag op zoek naar een gemotiveerd " Polyvalent administratief en commercieel medewerker " met de nodige kennis van dagelijks bankieren en woonkredieten.

* Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel ( RPR Brussel – BTW BE 04039.702)

Geïnteresseerd ?

Ben je geïntereseerd ? Contacteer ons telefonisch op T. 056/50.96.03 of per mail aan inge@remaut.eu.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Vacature gemotiveerd polyvalent schadebeheerder particuliere- en bedrijfsverzekeringen89.92 KB
PDF-pictogram Vacature gemotiveerd polyvalent administratief en commercieel medewerker bank104.73 KB